LAADPAAL-HUREN.NL

AC-laders huren

Wil je je bezoekers van een festival of ander evenement met elektrische auto’s de mogelijkheid bieden om deze op te laden? Laadpaal-huren voorziet je graag van de beste laadinfrastructuur. Het aantal elektrische rijders neemt steeds meer toe. Door jouw bezoekers een laadstation met AC-laders te bieden, draag je niet alleen bij aan het creëren van een beter milieu, ook bied je jouw bezoekers een extra service. AC-laders huren doe je via Laadpaal-huren.nl.

Wat zijn AC-laders?

Er zijn twee soorten ‘brandstoffen’ die in elektrische auto’s kunnen worden gebruikt. Ze worden wisselstroom (AC) en gelijkstroom (DC) genoemd. Het vermogen afkomstig van het elektriciteitsnet is altijd AC. Echter kunnen accu’s in een elektrische auto alleen stroom opslaan als DC. Om deze reden beschikken vrijwel alle elektronische apparaten van een ingebouwde converter in de stekker. Bij elektrische auto’s is deze converter ingebouwd in de auto zelf. Stroom wordt geconverteerd van AC naar DC en gaat naar de accu van de auto. Tegenwoordig is AC-laden de meest voorkomende methode voor elektrische voertuigen.

De gebruikelijke laadsnelheid is 22 kW, afhankelijk van de auto die je bezit, evenals het vermogen dat beschikbaar is voor de oplaadinfrastructuur. Ideaal voor momenten waarbij je je auto voor een langere tijd niet nodig hebt, denk aan een festival, meerdaags evenement of op een bouwplaats.

Wij denken met je mee

Als je één of meerdere AC-laders wilt huren om je werknemers, gasten of bezoekers met elektrische voertuigen te ontzorgen, dan kunnen wij middels besturings- en laadkasten voor iedere situatie een passende opstelling bieden. Een besturingskast stuurt meerdere laadkasten aan. Het totale vermogen wordt op een slimme manier over alle gebruikers verdeeld. Dit is afhankelijk van de soort auto’s, het aantal auto’s en het aantal laadplekken. Bovendien bepaalt de verhuurder of de operator zelf hoe het verbruikte vermogen wordt verrekend. Wij denken graag met je mee. Hierin zijn diverse mogelijkheden:

  • Direct Charge: Alle AC-laders zijn vrijgegeven en iedere auto laadt dus zonder dat hier direct kosten worden doorberekend aan de gebruiker.
  • Gebruiker betaalt met pasje: Iedere gebruiker ontvangt vooraf een pasje met RFID-tag reader. De tag is gekoppeld aan het laadpunt en afrekenen gebeurt vooraf.
  • Gebruiker betaalt met reguliere pas: Het systeem is standaard voorzien van beveiligde communicatie via OCPP. Hierdoor kan de gebruiker afrekenen met pasjes van bijvoorbeeld New Motion of MKB Brandstof.

De voordelen van een AC-lader huren

Het huren van een AC-lader levert je verschillende voordelen op. Zo bespaar je op de kosten; AC-laders zijn vaak goedkoper dan een DC-lader én als je huurt zijn geen ingewikkelde installatiewerkzaamheden nodig. Wij bouwen het plein op, zorgen voor de installatie en bouwen ook weer af. Ook zijn deze stations op zeer korte termijn te realiseren. Na aansluiting zijn alle AC-laders direct operationeel. We stellen ons flexibel op, zodat we voor ieder vraagstuk een passende oplossing kunnen bieden. Het is ons doel om jou en je gasten zoveel mogelijk te ontzorgen. De plug and play techniek draagt hier aan bij. Dit houdt in dat na het aansluiten van de auto aan de paal, het laden automatisch start. Je hebt nergens meer omkijken naar.

Neem contact op voor onze mogelijkheden

Elektrisch rijden is bezig aan een flinke opmars. In openbare gelegenheden zijn AC-laders of andere laadpalen al niet meer weg te denken. Als organisator van evenementen of als werkgever wil je kunnen inspelen op de behoeftes van klanten en medewerkers. Door mobiele laadsystemen te plaatsen, die eenvoudig te installeren zijn, maak je meteen een goede indruk. Interesse? Neem contact met ons op. We bespreken graag al onze mogelijkheden en maken een plan op maat.