LAADPAAL-HUREN.NL

Battery pack huren

Organiseer je binnenkort een groot evenement of ben je werkzaam op een bouwplaats en wil je dat elektrische voertuigen op locatie kunnen opladen, maar beschik je niet over voldoende stroomcapaciteit? Laadpaal-huren.nl verhuurt tevens battery packs die voor meer kracht zorgen als aanvulling op jouw AC- of DC-paal. Ook bij een te kleine aansluiting bieden battery packs een uitkomst. Lees op deze pagina meer over het huren van battery packs.

Wat zijn battery packs?

Een battery pack helpt om opgewekte energie op te slaan en pieken in het verbruik of opwek op te vangen. Het resultaat is dat jouw bedrijf minder afhankelijk is van het net en hierdoor een aanzienlijk lagere energierekening krijgt. Door te kiezen voor energieopslag kunnen we een compleet park met laders faciliteren. De batterij vangt de pieken in het verbruik op, waardoor de aansluiting niet verzwaard hoeft te worden. Dit scheelt veel kosten, want er hoeven geen ingrijpende wijzigingen in de huidige infrastructuur plaats te vinden. Ook houdt het het elektriciteitsnet in balans.

Daarnaast lever je een bijdrage aan het verduurzamen van het elektriciteitsnet én bespaar je op de elektriciteitsrekening.

Voor elke situatie een slimme oplossing

Bij Laadpaal-huren.nl hanteren we een flexibele instelling. Zo kunnen we snel reageren op vragen en inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij kijken samen met jou naar je wensen en passen onze dienstverlening hier op aan. We bieden voor elke situatie een slimme oplossing.

Zo starten we altijd met in kaart brengen van de wensen en bekijken we welk type lader geschikt is en of er behoefte is aan battery packs. Wel of geen battery packs huren is afhankelijk van de stroomvraag en de beschikbare stroom op locatie. Op basis van deze informatie doen we een voorstel en maken we bij akkoord alle details compleet. Denk aan de wijze waarop je je gebruikers wilt belasten, of je zelf aan de slag gaat of dat een van onze operators ingezet moet worden, regelen we de op- en afbouw en maken we uiteindelijk inzichtelijk hoeveel vermogen er verbruikt is.

Duurzame battery pack huren

Als je kiest voor elektrisch rijden dan maak je al een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Maar ook bij het huren van battery packs kies je voor duurzaam. Je hebt namelijk geen schadelijke fossiele brandstoffen nodig om EV’s (electric vehicles) te voorzien van stroom. Je levert een bijdrage aan een duurzaam energienetwerk van de toekomst. Wij zorgen voor een betrouwbare en veilige technologie, die door een integraal ontwerp perfect past in iedere infrastructuur.

Neem gerust contact op bij vragen

Twijfel je of je voldoende stroomvoorzieningen hebt op locatie, wil je meer weten over onze mogelijkheden of werkwijze, of heb je interesse in het huren van battery packs voor jouw laadplekken? Neem dan gerust contact op. We voorzien je graag van persoonlijk en deskundig advies op maat. Uiteraard kun je ook direct een offerte aanvragen. Wij stellen een uitgebreide offerte op met daarin onze toelichting.