LAADPAAL-HUREN.NL

DC-laders huren

Tijd is kostbaar. Dat begrijpen we allemaal. Tegenwoordig moet alles snel, sneller, snelst. We verwachten dus ook dat elektrische auto’s zo snel mogelijk opgeladen worden. Door onze DC-laders laden de elektrische auto’s van je bezoekers, klanten of medewerkers binnen no-time op. Ideaal voor op evenementen waar bezoekers maar kort zijn en ondertussen hun auto snel willen laden of als je onderweg bent van A naar B. DC-laders huren biedt een uitkomst als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing of als je niet wilt investeren in een duur laadpark.

Wat zijn DC-laders?

DC-laders worden ook wel snelladers genoemd. DC-laders laden op hoge vermogens, waardoor het laadpunt meer kW kan leveren. Hierdoor kunnen bestuurders weer snel op pad en kunnen er op een dag meer EV-rijders (electric vehicles) geholpen worden. We hebben verschillende soorten DC-laders beschikbaar, zodat we voor iedere soort elektrische auto een laadpunt kunnen bieden. De laders zijn er tevens in diverse vermogens, tot wel 350 kW! Het vermogen wat onze laders leveren is afhankelijk van het voertuig. We willen een toekomstbestendige laadinfrastructuur faciliteren, want zo weten we zeker dat onze opdrachtgevers er langdurig gebruik van kunnen maken.

Diverse opties en mogelijkheden

We hebben een breed assortiment aan diverse soorten mobiele DC-laders beschikbaar. Zowel laders met een Chademo of CCS aansluiting kun je bij ons huren. Of je nu op zoek bent naar één lader of juist een heel plein; wij bieden voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Samen met jou bepalen we welke type lader in jouw situatie geschikt is en in welke hoeveelheid wij DC-laders moeten leveren. Ook bekijken we of je voldoende stroom hebt op locatie om alle voertuigen van de gewenste snelheid stroom te voorzien. Als dit niet het geval is, zorgen wij voor extra voorzieningen.  

De besturingskast stuurt alle DC-laders aan. Afhankelijk van de soort auto’s, het aantal auto’s en het aantal laadplekken wordt het vermogen op een slimme wijze over alle gebruikers verdeeld. De operator of verhuurder kan zelf instellen hoe het verbruik verrekend wordt. Dit kan op de volgende manieren:

  • Kosteloos laden: Bij Direct Chargen worden alle AC-laders vrijgegeven en iedere auto laadt dus zonder dat hier directe kosten worden doorberekend aan de gebruiker.
  • Gebruiker betaalt met pasje: Iedere gebruiker ontvangt vooraf een pasje met RFID-tag reader. De tag is gekoppeld aan het laadpunt en afrekenen gebeurt vooraf.
  • Gebruiker betaalt met reguliere pas: Het systeem is standaard voorzien van beveiligde communicatie via OCPP. Hierdoor kan de gebruiker afrekenen met pasjes van bijvoorbeeld New Motion of MKB Brandstof.

Voordeel van een DC-lader huren

Het huren van een DC-lader ten opzichte van kopen is zeer interessant. Een van de voornaamste redenen om te kiezen voor huren is het feit dat je niet hoeft te investeren in een duur laadpark. In de meeste gevallen is een enkele laadpaal niet voldoende, bedrijven moeten daarom altijd meerdere DC-laders aanschaffen om te voldoen aan de vraag van medewerkers, klanten of andere partners. Elektrisch rijden neemt ook alleen maar toe. DC-laders huren levert je geen ingewikkelde installaties op. Wij komen alle palen opbouwen en installeren. Na aansluiting zijn de laders direct operationeel. Is het project afgerond? Dan komen we alles netjes afbouwen en meenemen. Bovendien zijn wij zeer flexibel en kunnen daarom vlug reageren en inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. Ook op korte termijn realiseren wij efficiënt en snel mobiele laadstations.

Vraag een offerte aan via het formulier

Ben je werkzaam in de bouwsector en wil je voor medewerkers met een elektrisch voertuig snelladers beschikbaar stellen? Of organiseer je een auto-event en wil je bezoekers een extra service bieden? Kies voor DC-laders huren via Laadpaal-huren.nl. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onze website. Wij werken jouw wensen graag uit in een uitgebreide offerte op maat.