LAADPAAL-HUREN.NL

Laadpaal zakelijk

Zijn er binnen jouw bedrijf trotse eigenaren van hybride of volledig elektrische auto’s? Dan mogen laadpalen uiteraard niet ontbreken op de parkeerplaats. Of zijn er wel enkele laadpalen aanwezig, maar dit er te weinig? Zakelijke laadpalen zijn breed inzetbaar en kunnen op vrijwel iedere locatie gerealiseerd worden. Een zakelijke laadpaal laat zien dat je geeft om zowel het milieu als alle elektrische rijders. Groen ondernemen noemen we dat. Bezoekers, klanten, medewerkers en leveranciers zullen aangenaam verrast zijn met de extra moeite die je voor hen doet.

Verhuur van zakelijke laadpalen

Laadpaal-huren.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van tijdelijke laadoplossingen voor de zakelijke markt. Niet alleen bedrijven, maar ook organisatoren van evenementen en bouwlocaties kunnen bij ons terecht voor de verhuur van zakelijke laadpalen. Bij ons ben je verzekerd van een snelle levering, uitstekende laadsnelheid en maximale flexibiliteit. Wij passen onze dienstverlening en software van de palen aan op jouw wensen. De software kunnen we aanpassen. Wil je gebruikers gratis laten opladen of de kosten voor de stroom verrekenen? Het kan allemaal. Ook heb je keuze uit vele verschillende soorten zakelijke laadpalen. De soort is afhankelijk van de type auto’s en de hoeveelheid auto’s die aan de lader komt te staan.

Voor ieder bedrijf een passende oplossing

In onze werkwijze hanteren we een flexibele opstelling. Dit staat ons toe om direct in te spelen op de wensen en behoeftes van de klant. Of je nu op zoek bent naar zakelijke laadpalen die je maar voor één dag nodig hebt, een weekend of een heel jaar: we bieden voor ieder vraagstuk een passende oplossing. Uiteraard doen we dit altijd in samenspraak met jou. Heb je een ingewikkelde vraag of heb je hulp nodig bij het logisch indelen van de parkeervoorzieningen voor jouw evenement- of bouwlocatie of ander event? Wij denken met je mee. Samen stellen we een laadplan en stroomplan op, zodat alle voorzieningen in goede banen geleid worden. Eventueel komen we langs op locatie om hierbij te helpen.

Zakelijke laadpalen huren

Koop je een professionele laadpaal, dan ben je al snel € 6.000 per stuk kwijt. Een flinke investering. En doorgaans dekt één laadpaal de lading niet. Je hebt dus vrijwel altijd meer laadpalen nodig. Niet rendabel als je op zoek bent naar een tijdelijke oplossing. Huur je een zakelijke laadpaal, dan wordt het interessant. Maandelijks betaal je een vast bedrag en je hebt hier geen omkijken meer naar. Wij leveren alle zakelijke palen snel en voeren de installatie voor je uit. Het enige wat jij en alle andere gebruikers hoeven te doen, is plug&play: sluit de auto aan aan de laadpaal en het laden gaat automatisch van start. Is de batterij vol (genoeg)? Mooi! Trek de stekker eruit en ga weer heel wat kilometers tegemoet!

Een ander voordeel van zakelijke laadpalen huren is het feit dat in geval van schade of andere problemen, deze door ons afgehandeld worden. Hiervoor zijn wij verzekerd. Deze lasten nemen wij jou uit handen.

Een zakelijke laadpaal huren kan al vanaf 1 euro per maand!