LAADPAAL-HUREN.NL

Laadplein huren

Naar schatting rijden zo’n 1.9 miljoen Nederlanders in 2030 in volledig elektrische auto’s. De markt groeit ieder jaar weer. Al deze auto’s moeten uiteraard ook opgeladen worden. In een ideale situatie heeft ieder huishuiden een laadpaal thuis. Echter beschikt niet iedereen over voldoende grond en mogelijkheden om deze voorziening aan te schaffen. Ook de aanschafkosten maken het niet aantrekkelijk genoeg. Openbare laadpunten zijn dus noodzakelijk om te voldoen aan het groeiende aantal laadbehoeftes. Een laadplein biedt de perfecte uitkomst. Op één plek kunnen veel elektrische auto’s tegelijk laden. Een laadplein huren doe je bij Laadpaal-huren.nl.

Waarom een laadplein huren?

Op een laadplein zijn meerdere laadpunten te vinden. Hoewel een locatie met twee laadpalen in theorie ook al een laadplein is, zien we in de praktijk vaak andere aantallen. Laadpleinen zijn uitgerust met veel laadpunten, zodat veel auto’s tegelijkertijd kunnen opladen. Het voordeel hiervan is dat er één centrale netaansluiting is. Installatiekosten liggen tevens een stuk lager.

Laadpleinen huren is bij uitstek geschikt voor evenementen als festivals, concerten, beurzen en congressen. Maar ook als tijdelijke oplossing op bouwlocaties komen onze pleinen goed van pas. Veel bezoekers kunnen tegelijk snel de auto opladen. Doordat de concentratie van laadplekken groot is, zijn de plekken makkelijker te vinden. Zoekverkeer naar een beschikbare plek wordt hiermee voorkomen. Dat komt bij grote evenementen met veel bezoekers goed uit.

Voor elke situatie leveren wij geschikte laadpleinen

De redenen om een laadplein te huren zijn per situatie verschillend. We denken graag met je mee en gaan samen op zoek naar een passende oplossing. De grootte van het plein, de soort laders en andere voorzieningen zoals stroomtoevoer, zijn afhankelijk van de locatie en jouw wensen. Is er niet voldoende stroom aanwezig? Geen zorgen, regelen wij. De software van het laadplein is aan te passen op jouw wensen. Het is aan jou om te bepalen of mensen gratis kunnen laden of dat we de kosten voor de stroom verrekenen. Ook de laadsnelheid is aan te passen.

De voordelen van een laadplein huren

Een laadplein huren biedt verschillende voordelen. Zo zijn bestaande laadplekken makkelijker op te schalen. De vraag naar laadplekken neemt toe. Doordat er gebruik wordt gemaakt van één netaansluiting, schalen we een laadplein makkelijk op. Dit biedt flexibiliteit, want bij een groeiende behoefte plaatsen we snel meer laders bij. Daarnaast hebben laadpleinen een brede variatie aan mogelijkheden. Samen met jou bepalen we wat voor soort laders er aanwezig zijn en hoeveel vermogen de palen hebben. Wordt het een reguliere laadpaal gecombineerd met een snellader? Wel of geen slimme laders? Of alleen maar AC-laders?

Bovendien kan een gehuurd laadplein snel op iedere locatie gerealiseerd worden. Graafwerkzaamheden en ingewikkelde installaties zijn hierdoor overbodig.

Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Wil je indruk maken op jouw klanten, medewerkers of bezoekers? Huur dan een laadplein. Het laat zien dat je hebt gedacht aan al je bezoekers en dat er moeite is gedaan om voor iedereen een geschikte parkeergelegenheid te creëren. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte op maat aan.