LAADPAAL-HUREN.NL

Over ons

Laadpaal-huren is gespecialiseerd in het leveren en faciliteren van tijdelijke laadpleinen en snelladers op evenementen, bouwplaatsen en bedrijfspanden. Sinds 2016 zijn wij een betrouwbare partner in het aanbieden van elektrische laadoplossingen. Van een enkele laadpaal tot grote laadpleinen of snellaadlocaties. Van plaatsing en installatie tot aan beheer en onderhoud: wij leveren een totaalpakket die jou zoveel mogelijk ontzorgt.

Met het grootste aanbod van Nederland bieden wij voor iedere vraag een slimme oplossing.

Over onze dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat CO2 uitstoot teruggedrongen moet worden. Een betere en duurzamere toekomst creëren, daar zetten wij ons voor in. En jij ook, als je kiest voor elektrisch rijden en dus elektrisch laden. Alle kleine beetjes helpen. Dit vraagt zowel aanpassingen van particulieren als van de zakelijke markt. Met onze betaalbare en gebruiksvriendelijke laadoplossingen willen we het voor iedereen mogelijk maken om een bijdrage te leveren.

Hoe wij te werk gaan

Een flexibele en persoonlijke aanpak is waar wij voor staan. Wij stemmen onze dienstverlening af op jouw wensen en behoeftes.

Na het indienen van een aanvraag nemen we contact met je op en overleggen we samen welke type lader geschikt is in jouw situatie. Vervolgens kijken we naar de stroomvraag en de beschikbare stroom op locatie. Op basis van deze informatie stellen we een voorstel op maat op. Ga je akkoord? Dan maken we het plan concreet. Afhankelijk van het evenement, de bouwplaats of bedrijfspand bekijken welke type rijders gebruik zullen maken van de faciliteiten en of we ze gaan belasten. Hiermee bedoelen we het wel of niet doorbelasten van het verbruikte vermogen. En wel of geen gebruik van pasjes?

Wij verzorgen de opbouw, installatie en afbouw van de laadoplossingen. Jij bepaalt of je zelf aan de slag gaat of dat wij een van onze charge operators beschikbaar stellen om te ondersteunen. Tijdens of aan het einde van het project maken we inzichtelijk hoeveel vermogen er is verbruikt.

Onze samenwerkingen

Wij werken samen met diverse gespecialiseerde partners waardoor wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden.

Neem gerust contact op bij vragen

Heb je vragen over onze producten of diensten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We vertellen graag meer over onze betrouwbare dienstverlening en hoogwaardige laadoplossingen.