LAADPAAL-HUREN.NL

Slimme laadpalen

Slimme apparatuur en toestellen. Ze zijn niet meer weg te denken uit onze moderne wereld. Van slimme lampen en koelkasten tot aan thermostaten en horloges, en tegenwoordig ook laadpalen. De vraag naar slimme toepassingen neemt toe. Het slimme in laadpalen zit ‘m in de extra functies die werken via online software. De palen stellen je in staat te bepalen hoeveel energie en op welk moment je deze ter beschikking wilt stellen aan de gebruikers.

Zo komt je energielevering nooit in gevaar en bepaal je zelf welke levering op welk moment prioriteit heeft en loop je geen gevaar dat de stoopen uit je meterkast springen.

Denk ook aan het bijhouden van je energieverbruik tijdens een laadsessie en het verwerken van deze data tot praktische toepassingen. De mogelijkheden van een slimme laadpaal huren zijn eindeloos en leveren je een hoop voordelen op.

Wat valt er onder een slimme laadpaal?

Zoals we hierboven al beschreven slaan slimme laadpalen de informatie verkregen tijdens een laadsessie op en zetten ze om in handige toepassingen. Zo krijg je duidelijk inzicht in je energieverbruik, specificatie per persoon middels een laadpas en automatische declaratie per mail. Perfect voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Maar een slimme laadpaal is op nog meer manieren intelligent. Indien er op een plein meerdere auto’s op een slimme paal zijn aangesloten, dan bepaalt het systeem zelf wie hoeveel stroom krijgt. Er ontstaat een eerlijke verdeling, zodat iedere elektrische auto voldoende laadkracht ontvangt.

Ze weten de toevoer van stroom optimaal in te zetten, zodat jij bespaart op je energierekening. Een slimme laadpaal houdt bijvoorbeeld rekening met daltarieven. Een ‘domme’ laadpaal begint simpelweg met laden en stopt zodra de accu vol is. Een slimme paal weet dat je bijvoorbeeld dat energie op bepaalde momenten goedkoper is en deelt het laadproces zo efficiënt mogelijk in. Hier profiteer je als gebruiker direct van.

Daarnaast is de software op zo’n manier ontwikkeld dat je er alles mee kunt regelen. We kunnen instellen dat gebruikers gratis kunnen laden of tegen een vergoeding.

Bespaar op hoge instapkosten

Het grote voordeel van slimme laadpalen huren ten opzichte van kopen is de besparing op hoge instapkosten. De kosten voor één paal zijn hoog. En in de meeste gevallen is een enkele paal niet toereikend. Dit houdt in dat bedrijven een grote investering moeten doen. We begrijpen dat niet ieder bedrijf dit bedrag zomaar kan ophoesten, maar die wel laadpunten voor klanten, bezoekers en medewerkers wil faciliteren. Daarom huur je bij Laadpaal-huren.nl de beste slimme laadpalen. Uitvoerig getest en verkrijgbaar voor ieder type auto.

Slimme laadpaal huren

Het is interessant om slimme laadpalen te overwegen als je een beperking hebt op je laadvermogen of als je graag inzicht wil krijgen in je verbruik. Onze slimme laadstations worden geleverd met een app waarin je de verschillende functies kunt toepassen. Zo kun je op afstand een sessie starten of beëindigen en eventueel laadkosten voor gasten instellen. Dit is mogelijk door het gebruik van diverse laadpassen. Als eigenaar kun je met de app per gebruiker het verbruik bijhouden en eenvoudig wijzingen doorvoeren. Gebruiksgemak verhogen staat hierbij voorop.

Vraag een offerte aan via het formulier

Benieuwd welke slimme laadpaal past bij jouw situatie en wensen? Vraag dan een offerte aan via het formulier. Wij stellen een vrijblijvende offerte op maat op. Heb je vragen over onze mogelijkheden of heb je behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze producten en dienstverlening.